Lili Reinhart lijdt aan extreme haaruitval, maar weet wat haar te doen staat

Lili Reinhart lijdt aan extreme haaruitval, maar weet wat haar te doen staat

Lili Reinhart deelt openhartig haar strijd met alopecia en deelt haar behandelingen, zoals rode lichttherapie.

Lili Reinhart bekende laatst dat ze aan alopecia lijdt. De actrice uit Riverdale, Look Both Ways en Hustlers blijft daar niet passief onder.

In een TikTok-video hieronder liet zij zien dat zij rode lichttherapie ondergaat. Ze vertelde dat ze de diagnose alopecia kreeg te midden van een zware, depressieve periode. In het filmpje zegt ze met lip sync: "Ik ben voorbij grenzen die mensen aankunnen."

Extreme haaruitval
Alopecia is een vorm van extreme haaruitval, waarbij het immuunsysteem de haarfollikels aanvalt. Hierop kunnen kale plekjes ontstaan op onder meer het hoofd. Speciale lichttherapie kan daarbij helpen net als het minderen van stress.

Lili Reinhart is, zoals hier in dit artikel van People te lezen valt, open over haar mentale welzijn. Ze heeft last van depressies en angstaanvallen. Haar openheid helpt in elk geval andere kijkers, want ze krijgt vragen over haar aanpak.

Mentaal welzijn
Verschillende mensen zeggen dat zij ook last hebben van alopecia vanwege hun mentale gezondheid. Ze weten hoe het voelt en wensen haar het beste. Ook Jada Pinkett-Smith lijdt aan alopecia en geeft daar informatie over.

@lilireinhart Red light therapy is my new best friend. #alopecia #mentalhealth ? original sound - Sam Huberty


NieuwsFilm

meest populair