Meer dan een schoondochter: Nicola Peltz Beckham is actrice, schrijver en regisseur met 'Lola'

Meer dan een schoondochter: Nicola Peltz Beckham is actrice, schrijver en regisseur met 'Lola'

Nicola Peltz Beckham, model en actrice, schreef en regisseerde de film "Lola" en draagt een nepbuik omdat ze een zwanger personage speelt.

Nicola Peltz Beckham is voornamelijk bekend als de rijke erfgename van een investeringsfonds. Sinds haar huwelijk met Brooklyn Beckham is daar ook het etiket 'schoondochter van David en Victoria Beckham' bijgekomen.

De 29-jarige socialite is echter ook model en actrice. Zo was ze al te zien in The Last Airbender, Transformers: Age of Extinction en Holidate. Maar dat was niet genoeg voor haar, dus schreef en regisseerde zij ook Lola.

Lekker zwanger zijn
In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood vertelde ze meer over de dramafilm. Ze zei: "Veel van de personages komen uit mijn leven gegrepen. De rest verzon ik erbij."

Nicola moest een nepbuik dragen voor het spelen van een zwanger iemand. Ze zei: "Ik hield ervan. Het was leuk om te doen. Ik vond het leuk om met een buik op de set rond te lopen. Brooklyn kreeg ook babykoorts toen hij mijn buik zag."

Hysterisch leuk
Over de Super Bowl reclame van haar schoonouders zei ze: "Ik vind hen hysterisch. Ze verdienen een Oscar. Ze zijn overigens in het echt ook zo grappig. Ze zijn de besten en ik ben blij dat ze bij de première zijn. Victoria creëerde ook deze outfit."



NieuwsFilm

meest populair