Hollywood-schandaal: Justin Timberlake bedroog Cameron Diaz al gauw met een Playboy bunny

Hollywood-schandaal: Justin Timberlake bedroog Cameron Diaz al gauw met een Playboy bunny

Justin Timberlake is vreemd gegaan met Playboy model Zoe Gregory terwijl hij een relatie had met Cameron Diaz.

De relatie van Justin Timberlake en Cameron Diaz liep stuk. Ze waren vijf jaar samen, maar het wordt steeds meer duidelijk waarom de actrice uit Charlie's Angels zo gekwetst was na hun breuk.

Volgens Playboy bunny Zoe Gregory was de beroemde zanger en acteur uit Friends with Benefits gemakkelijk te verleiden tot meer. Het nu 49-jarige Britse model vertelde hier in een exclusief interview met The Daily Mail dat ze hem ontmoette in de beruchte Playboy Mansion in Los Angeles.

Verkering hebben
Het voorval vond zo'n 20 jaar geleden plaats. Zoe vertelde dat hij net verkering had met de 34-jarige Cameron en in eerste instantie weigerde. Toen ze aandrong en zei dat zijn vriendin er nu niet bij was, was de toen 25-jarige ster snel genoeg in het zwembad.

Ze zei: "Hij was dronken en wilde niet voor watje worden versleten - en ik wilde hem afvinken op mijn lijstje. We gingen de zwemgrot in en trokken kleding uit. Hij bleef zijn short aanhouden, maar we hebben lekker aangerommeld. Ik had geen seks met hem."

Vreemd gaan
Cameron Diaz moet toen 34 jaar zijn geweest. Hoewel zij de pers vermeed nadat ze haar relatie met Justin beëindigde, vertelde Britney Spears wel dat Justin continu vreemd ging toen zij verkering met hem had.



Justin Timberlake is al een tijdje samen met Jessica Biel en lijkt zich niets aan te trekken van alle gedoe. In de bovenstaande YouTube-video van OK! Magazine wordt meer verteld.

NieuwsFilm

meest populair