3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het goede aanbod van films van deze geweldige streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Don't Worry Darling (2022)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.Boyhood (2014)
Regie: Richard Linklater | Cast: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
Mason is een hele gewone Amerikaanse jongen die opgroeit in een klein plaatsje in Texas. Hij en zijn oudere zus Samantha wonen bij hun moeder Olivia. Hun vader zien ze niet vaak. Gedurende de jaren leert Mason omgaan met verschillende fases in zijn leven. Zo verandert hij van jongetje in student. En eenmaal terugkijkend op zijn jeugd, blijkt de tijd bijzonder rap te zijn gegaan.17 Again (2009)
Regie: Burr Steers | Cast: Zac Effron, Leslie Mann, Matthew Perry, e.a. | Kijk direct
Mike was een populaire topatleet met een mooie toekomst voor zich. Hij koos echter niet voor een sportcarrière, omdat hij liever wilde samenwonen met zijn vriendin. Nu, twintig jaar later, is zijn huwelijk mislukt en heeft hij een saaie baan. Mike is een midlifecrisis nabij. Hij zou graag zijn jeugd overdoen, en die wens komt uit als hij op een dag wakker wordt en weer zeventien blijkt te zijn.NieuwsFilm

meest populair