Vier huwelijken verder weet Jennifer Lopez dat ze niet alleen durft te zijn: "Ik werk daaraan"

Vier huwelijken verder weet Jennifer Lopez dat ze niet alleen durft te zijn: "Ik werk daaraan"

Jennifer Lopez viert haar leven en haar huwelijksverleden in haar muzikale film 'This is Me ... Now'.

Jennifer Lopez is vier huwelijken verder en drijft daar de spot mee in haar muzikale film This is Me ... Now. De 54-jarige ster uit The Mother en Marry Me bekende in The Kelly Clarkson Show niet alleen te kunnen zijn.

Jennifer zei: "Ik weet niet waardoor ik niet alleen wil zijn. Misschien komt het omdat ik het middelste kind ben. Misschien komt het omdat we alle drie vroeger in één bed sliepen en ik aan lichamen om me heen gewend raakte. Dat gaf troost en ik houd van dat gevoel."

Gezond niveau
Ze vervolgde met: "Ik moest leren om een niveau te vinden dat gezond voor me was. Ik moest leren alleen te zijn en mezelf als beste vriend zien en van mijn eigen gezelschap genieten. Ik ben daar nu beter in, maar daar is veel werk in gaan zitten."

In de onderstaande YouTube-video zei ze ook: "Iets aan jezelf veranderen kost altijd veel inzet. De musical gaat ook over het veranderen van de patronen die je vertoont. Dat is veel werk."

Live optreden
Jennifer Lopez zal ook met een reeks concerten beginnen. Ze zei: "Er is veel wat ik leuk vind aan mijn werk, maar live optreden doe ik het liefst. Ik hou van mensen en ik vind het leuk om die lachende gezichten te zien. Ik kan mijn beste zelf zijn daar en mijn alles uitstorten."NieuwsFilm

meest populair