Sylvester Stallone doet pijnlijke bekentenis als actieheld: "Doe je eigen stunts niet"

Sylvester Stallone doet pijnlijke bekentenis als actieheld: "Doe je eigen stunts niet"

Sylvester Stallone deelt persoonlijke ervaringen en tips in realityserie The Family Stallone na blessure.

Sylvester Stallone biedt opnieuw een kijkje in zijn privéleven met een nieuw seizoen van zijn realityserie The Family Stallone. Het is zijn manier om tips over het leven met zijn fans te delen.

Zo adviseert hij na alle actiefilms aan iedereen die het horen wil: "Doe je eigen stunts niet." Hij vertelt in de tweede serie dat hij al zeven ingrepen verder is na een blessure die hij opliep bij de filmopnamen van The Expendables in 2010.

Deed domme dingen
Hij zegt: "Ik deed domme dingen. Ik regisseerde The Expendables en als een idioot doe ik take 10 of welke take dan ook. Ik herinnerde me een klap en ik voelde iets knappen. Steve Austin wist het. Ik ben er nooit meer van hersteld. Fysiek ben ik niet meer dezelfde."

Sylvester beschadigde zijn nek en heeft daar nu een metalen plaatje om het te stabiliseren. In de toekomst zullen wervels misschien verder gerepareerd moeten worden. Hij grapt wel dat zijn volgende rol waarschijnlijk de Gebochelde van de Notre Dame zal zijn.

Pijnlijke bekentenis
Meer over zijn pijnlijke bekentenis staat hier in dit artikel van TMZ. In de onderstaande YouTube-video volgt meer over The Family Stallone.NieuwsFilm

meest populair