Nieuwe intellectuele Netflix Original knalt de Top 10 binnen

Nieuwe intellectuele Netflix Original knalt de Top 10 binnen

Dit interessante docudrama zou iedereen moeten zien die na Oppenheimer meer wil leren.

We vermaken ons prima met alle interessante documentaires op Netflix, maar in de huidige Top 10 staat wel een hele bijzondere. De intellectuele Netflix Original Einstein and the Bomb is hartstikke populair op de streamingdienst.

Netflix lijkt een juiste timing te hebben gevonden voor de interessante documentaire Einstein and the Bomb, net na het gigantische succes van Oppenheimer.

Goed ontvangen
De Britse documentaire wordt goed ontvangen op Netflix en staat momenteel in de Top 10 van de best bekeken films op de streamingdienst.

Op basis van 7 reviews heeft de Netflix Original een aardige score van 86% op de Tomatometer, maar toch is het publiek wat minder enthousiast. Einstein and the Bomb moet het namelijk doen met 51% voor de audience score.

Gekweld genie
In de gematigd enthousiaste recensies valt te lezen dat de Netflix Original veel detail bevat en daarmee meer is dan een doorsnee History Channel-docu. Bekijk de trailer hieronder:Wat gebeurde er eigenlijk met het genie Albert Einstein nadat hij was gevlucht uit nazi-Duitsland? Het docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van Albert.

NieuwsFilm

meest populair