Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

Er zit iets bij voor iedereen, maar je moet er wel snel bij zijn!

Netflix is dé grote streamingdienst en dit willen ze blijven ook. De streaminggigant voegt dan ook elke maand weer de nodige films en series toe, maar om hier plaats voor te maken verdwijnt ook veel moois. De beste films die nog maar enkele dagen online staan zetten we daarom hieronder nog even op een rijtje.

Mocht je deze week nog wat vrije tijd hebben en op zoek zijn naar een goede blockbuster, dan zijn deze onderstaande films wel de moeite waard. Het gaat hier om The Gentlemen, het Jack Reacher-tweeluik en Fences.

The Gentlemen
Deze film volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.


Deze blockbuster van de geliefde regisseur Guy Ritchie staat nog maar enkele dagen op Netflix. Deze film is nog maar beschikbaar tot vrijdag 23 februari, dus mocht je deze nog willen zien geef deze dan nu maar eerst even de prioriteit.

Jack Reacher
In 2012 kroop Tom Cruise voor het eerst in de huid van het geliefde personage Jack Reacher, de ex-militair die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit.


In 2016 kwam er nog een vervolg, genaamd Jack Reacher: Never Go Back. Deze is niet zo goed als het origineel, maar wel ook nog vermakelijk. Dit actievolle tweeluik staat nog online tot en met 29 februari.

Fences
Denzel Washington staat bekend als een van de beste acteurs in Hollywood, maar ook als regisseur kan hij er wat van. Dat toonde hij opnieuw aan met de sterk onthaalde Fences uit 2016, waarvoor hoofdrolspeelster Viola Davis zelfs een Oscar won.


Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en volgt een Afro-Amerikaanse vader, die worstelt met rasverschillen in de Verenigde Staten. Tegelijkertijd probeert hij op zijn manier voor zijn gezin te zorgen, maar dit verloopt niet helemaal zoals gehoopt.

NieuwsFilm

meest populair