Anime-fans opgelet: 'Demon Slayer' is vanaf deze week weer te zien in de bios

Anime-fans opgelet: 'Demon Slayer' is vanaf deze week weer te zien in de bios

Bekijk nu de finale van seizoen drie en de eerste aflevering van seizoen vier op het witte doek.

De Demon Slayer-anime is pas in 2019 van start gegaan, maar de franchise heeft nu al meerdere keren enorm veel succes ervaren op het witte doek. De Mugen Train-film werd zelfs de succesvolste film van 2020.

Fans van Demon Slayer kunnen nu weer naar de bioscoop om Demon Slayer: To the Hashira Training te bekijken.

Demon Slayer
Demon Slayer is een extreem populaire manga die van 2016 tot 2020 werd uitgebracht in het Shonen Jump-magazine. In 2019 begon animatiestudio Ufotable met de gelijknamige anime-adaptatie, waardoor de populariteit van Demon Slayer een absoluut hoogtepunt bereikte.

Nadat het eerste seizoen ten einde kwam, besloot Ufotable iets aparts te doen. In plaats van de Mugen Train-arc ook gewoon een apart seizoen te geven, maakten ze er een film van. De meeste anime-films staan compleet los van het verhaal van de originele serie, maar dat was met Mugen Train niet het geval.

Swordsmith Village
Het bleek een bijzonder goede keuze van Ufotable om van Mugen Train een bioscoopfilm te maken, het zette namelijk zo'n 450 miljoen dollar om. Deze film werd opgevolgd met het tweede seizoen van de anime: de Entertainment District-arc.


Vorig jaar kregen fans de kans om de laatste twee afleveringen van dit seizoen te aanschouwen in de bioscoop met Demon Slayer: To the Swordsmith Village, een filmervaring die diende als een overgang tussen het tweede en derde seizoen van de anime.

Hashira Training
Nu zijn fans weer in staat om de soortgelijke Demon Slayer: To the Hashira Training in de bioscoop te bekijken. Net als To the Swordsmith Village krijg je eerst de laatste aflevering van het voorgaande seizoen te zien, en wordt je daarna getrakteerd op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.


Aangezien de Hashira Training-arc wordt gezien als een van de beste verhaallijnen van de Demon Slayer-manga, mogen echte fans de eerste aflevering van de anime-adaptatie niet missen.

NieuwsFilm

meest populair