Josh Brolin pakt hoofdrol in 'Weapons', de nieuwe horrorfilm van 'Barbarian'-regisseur

Josh Brolin pakt hoofdrol in 'Weapons', de nieuwe horrorfilm van 'Barbarian'-regisseur

Josh Brolin in onderhandeling voor hoofdrol in horror/thriller 'Weapons' van regisseur Zach Cregger.

Josh Brolin (Dune) is in onderhandeling om de hoofdrol over te nemen in de horror/thriller Weapons. De film komt van de hand van filmmaker Zach Cregger, die bekend is van de horrorfilm Barbarian uit 2022.

Brolin vervangt Pedro Pascal (The Last of Us), die in mei werd gecast voor de film. Hij moest toch afzeggen omdat ie in de knoop kwam met de planning voor andere rollen als The Last of Us seizoen 2 en Marvels Fantastic Four.

Regisseur Cregger
Cregger heeft naast de regietaak, ook het script geschreven voor Weapons. Details over de film worden nog geheim gehouden, maar de film wordt omschreven als een "onderling verbonden, multi-verhaal horror-epos"

Cregger zal naast regie en script ook de productietaak op zich nemen. Dit doet hij samen met Barbarian-productenten Roy Lee, J.D. Lifshitz en Raphael Margules. Bijgestaan door Miri Yoon.

Josh Brolin
De 56-jarige Josh Brolin werd in 2008 genomineerd voor zijn bijrol in de dramafilm Milk. De laatste jaren is hij bekender van films als Sicario, Deadpool 2 en Guardians of the Galaxy. Vanaf donderdag is hij ook te zien in het langverwachte Dune 2.



NieuwsFilm

meest populair