Gruwelijke 'Winnie the Pooh: Blood & Honey 2' posters tonen duidelijk aan dat het geen knuffelbeesten zijn

Gruwelijke 'Winnie the Pooh: Blood & Honey 2' posters tonen duidelijk aan dat het geen knuffelbeesten zijn

Winnie en zijn 'maatjes' zijn uit op wraak en maken met iedereen korte metten.

Winnie the Pooh: Blood and Honey mag dan wel behoorlijk slechte cijfers gescoord hebben, de box-office resultaten waren zeer indrukwekkend. Niet zo heel gek dus, dat er een vervolg aankomt. Hier zijn nu de eerste posters van opgedoken.

Toen de rechten van Winnie the Pooh vrij werden gegeven, werd de goedkope horrorfilm Blood and Honey al snel uitgebracht. Hoewel deze door menig filmfanaat wordt bestempeld als een van de slechtste films aller tijden en maar een 3%(!) scoort op Rotten Tomatoes, keert de horrorbeer terug met zijn 'vriendjes'.

Vervolg
Net zoals in het eerste deel zijn Winnie en zijn team uit op wraak. Dat werd recentelijk al duidelijk in de trailer, die eerder deze maand verscheen. Nu krijgen alle personages hun eigen poster, die op Instagram werden gedeeld door regisseur Rhys Frake-Waterfield.

Ook weten we waar het tweede deel, dat Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 heet, over gaat. Winnie, Knorretje, Uil en Teigetje ontdekken dat hun thuis en leven in gevaar is, nadat Christopher Robin hun bestaan heeft onthuld.

Wraak
De groep besluit wraak te nemen en gaat op zoek naar Christopher Robin en laten tijdens hun zoektocht een bloederig spoor van dood en chaos achter. Hun doel? Voor eens en voor altijd korte metten maken met hun voormalige vriend Christopher Robin.NieuwsFilm

meest populair