De vrouw van Jeff Goldblum beweegt behoorlijk soepel door filmland

De vrouw van Jeff Goldblum beweegt behoorlijk soepel door filmland

Jeff Goldblum en Emilie Livingston vormen een opvallend stel met een leeftijdsverschil van 30 jaar.

Een bijzonder stel zijn Jeff Goldblum en Emilie Livingston. De 70-jarige acteur uit klassiekers als Jurassic Park, Independence Day, The Fly en Jurassic World Dominion verschilt 30 jaar van zijn 40-jarige vrouw.

Ze leerden elkaar kennen op een sportschool in Californië en trouwden in 2014. Het echtpaar heeft twee kinderen van 8 en 6 jaar oud, die nu al heel talentvol zijn. Emilie plaatst hun ontwikkeling regelmatig op haar Instagram.

Olympische atleet
Emilie is zelf een voormalige ritmische gymnaste. Ze deed voor Canada mee aan de Olympische Spelen in 2000 in Sydney. Daarna werkt ze als stunt double in Hollywood. Zo viel zij in voor Rihanna in Valerian and the City of a Thousand Planets en voor Emma Stone in La La Land.

Emilie kan meer dan dat. Zo hing zij bij de 88ste Oscars-uitreiking als trapeze-artieste boven het hoofd van The Weeknd. Ook is ze instructrice, informeert over gezonde voeding en pakt reclamecampagnes op. Ze blijft verbazend soepel.

Blijvend fit
In het onderstaande Instagram-bericht deelt ze een filmpje van haar gezin in Italië. Ook Jeff blijft onverminderd fit. Meer over het gezin staat hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair