Hoopvolle update over live-action 'Invincible'-film van bedenker

Hoopvolle update over live-action 'Invincible'-film van bedenker

Robert Kirkman onthult meteen ook wie hij wil casten in de film.

Invincible behaalt natuurlijk (naast de stripreeks) groot succes als animatieserie op Prime Video, maar we weten al langer dat er ook een live-actionfilm wordt gepland. Dat kwam echter op pauze te staan tijdens de schrijversstaking in Hollywood vorig jaar.

Nu is de staking inmiddels afgelopen, en weten we ook dat er weer aan de film wordt gewerkt. Robert Kirkman, de bedenker van de originele stripreeks (en ook The Walking Dead), heeft dat in een interview onthuld.

Rustig aan
"We komen er weer terug in," aldus Kirkman. "Maar het is niet iets dat we erdoor haasten. (...) Nu de show uit is en de animatieserie bezig is, proberen we manieren te vinden om ervoor te zorgen dat [de film] zich onderscheidt."

Kirman legt uit dat een live-actionversie een "ander gevoel" met zich meebrengt. "Ik vind het een leuk idee dat de Invincible-strip één ding is, de Invincible-animatieserie is één ding, en het Invincible live-action-ding zal iets heel anders zijn."

Weinig details
De film zou oorspronkelijk worden uitgebracht door Universal, met Seth Rogen en Evan Goldberg als schrijvers/regisseurs. Vooralsnog is het onbekend of dat nog steeds doorgaat, of wie er in de film gaat spelen.


Kirkman zelf weet in ieder geval wel wie hij zou casten. "Ik kan niet wachten," zo grapt hij, "om iedereen Steven Yeun als Cecil Stedman te laten zien."Yeun spreekt in de animatieserie de stem in van Invincible zelf, maar Cecil Stedman is een oude man.

NieuwsFilm

meest populair