Gwyneth Paltrow krijgt concurrentie van Anya Taylor-Joy

Gwyneth Paltrow krijgt concurrentie van Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy lijkt haar naam te deponeren voor een eigen productlijn en mogelijk schaakspel.

Anya Taylor-Joy lijkt een voorbeeld te nemen aan Gwyneth Paltrow. Nu de 27-jarige actrice uit The Northman en The Menu steeds meer gaat verdienen, lijkt ze net als de 51-jarige actrice uit Iron Man een eigen onderneming te willen starten.

Volgens het artikel hier bij Daily Mail heeft de jonge ster haar naam 'Anya' gedeponeerd als handelsnaam voor een hoop goederen en diensten. Zo kunnen er tasjes, telefoonhoesjes en kousen op haar naam worden uitgebracht.

Spelletjes spelen
Daarnaast kan haar naam ook voor spelletjes worden gebruikt, dus zou het niet vreemd zijn als ze een eigen schaakspel uitbrengt. Anya heeft immers in de serie The Queen's Gambit schaak gespeeld en fans beginnen daar nog altijd over.

Ze zei daarover: "Ik draag geen schaakspel mee. Maar door van project naar project te gaan leer je wel het een en ander." Dat doet ze zeker, want ze maakt ook reclame voor merken als Tiffany & Co en Dior, zoals hieronder op haar Instagram te zien valt. Een eigen merk hebben, lijkt een logische stap.

Succesvol werk
Gwyneth heeft zelf een erg succesvol wellnessbedrijf, genaamd Goop. Daardoor heeft ze het acteren tijdelijk gepauzeerd. Gwyneth grapte al eerder dat steeds meer sterren producten lanceren - net als zij. Ze vindt dat helemaal prima en ziet hen niet als concurrenten.



NieuwsFilm

meest populair