Josh Hartnett noemt de volgende film van M. Night Shyamalan "Bizar" en "Erg duister"

Josh Hartnett noemt de volgende film van M. Night Shyamalan "Bizar" en "Erg duister"

In 'Trap' neemt een vader zijn dochter mee naar een concert. Maar wat hier precies voor duisters, bizars en wilds gaat gebeuren is nog een mysterie.

Op de rode loper bij de SAG Awards sprak Josh Hartnett met IndieWire over de nieuwe psychologische thriller van M. Night Shyamalan, genaamd Trap.

Hartnett vertelde kort over zijn samenwerking met de regisseur: "Als je steeds weer hetzelfde speelt, wordt het saai voor het publiek. Werken met M. Night was een van de beste ervaringen uit mijn carrière."

Een echte kunstenaar
"Ik denk dat hij een echte kunstenaar is en ik denk dat mensen echt verrast en enthousiast zullen zijn over de film die we maken. Het is heel bizar, heel duister en wild," aldus Hartnett.

De thriller Trap speelt zich naar verluidt af in een concertzaal. Een vader neemt zijn dochter mee naar, je raadt het al, een concert. Maar wat hier precies voor duisters, bizars en wilds gaat gebeuren is nog een mysterie.

Lady Raven
[b]Naast Hartnett, bekend van o.a. Pearl Harbor, Oppenheimer en de serie Penny Dreadful, zal ook de dochter van M. Night Shyamalan een rol spelen in de film. Volgens IMDb heet haar personage 'Lady Raven'.De film gaat op 2 augustus van dit jaar in première in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair