Dit weten we over de psychologische thriller 'Trap' van M. Night Shyamalan die dit jaar verschijnt

Dit weten we over de psychologische thriller 'Trap' van M. Night Shyamalan die dit jaar verschijnt

'Trap' komt later dit jaar uit, dit wordt zijn derde film in 4 jaar tijd en zal niet zoals zijn andere films zijn.

We kennen M. Night Shyamalan natuurlijk van The Sixth Sense, Signs, Unbreakable en Split, om maar een selectie uit zijn films te noemen. Hij is de meester van de 'movie twists', wat ook in zijn laatste film Knock at the Cabin uit 2023 goed te zien is. Wij kunnen daarom ook niet wachten tot zijn nieuwste film uitkomt, en om de wachttijd wat dragelijker te maken, is dit wat we voor nu allemaal weten over Trap.

Het enige wat we weten over het verhaal van Trap is dat het zich gaat afspelen tijdens een concert. Een vader neemt zijn dochter mee naar een concert en de rest is nog even een mysterie. Net als Old en Knock at the Cabin zal het zich vooral beperken tot één ruimte; de concertzaal.

De acteurs
Twee acteurs die behoren tot de cast en die vermoedelijk de hoofdrollen gaan spelen zijn: Josh Hartnett (Pearl Harbor, Oppenheimer, Black Hawk Down) die de vader speelt, en Saleka Shyamalan, zangeres en tevens ook de dochter van de regisseur. Zij zou de rol spelen van de zangeres die het concert geeft.

Ook kunnen we er wel vanuit gaan dat we een derde acteur wel weten, namelijk Shyamalan zelf, die altijd een rolletje in zijn eigen films heeft.

Verschijningsdatum
De film gaat op 2 augustus van dit jaar in première in de Verenigde Staten. Shyamalan liet weten dat deze film "vernieuwend" en "ongewoon" is in vergelijking met zijn eerdere films.


Wil je voor die tijd je brein even laten wennen aan zijn psychologische thrillers? Dan kan je op Disney+ Unbreakable, Glass, The Happening, The Village en Signs kijken. Op Netflix en Prime Video kan je Split zien en op SkyShowtime is The Visit te zien, evenals de laatste van Shyamalan: Knock at the Cabin.

NieuwsFilm

meest populair