Positieve updates voor 'Bad Boys 4', 'Supergirl' en 'Thunderbolts'

Positieve updates voor 'Bad Boys 4', 'Supergirl' en 'Thunderbolts'

Fans van de actiesequel, de DCU-titel en het volgende MCU-project kunnen zich gaan verheugen...

Driewerf goed nieuws uit Hollywood om de dag mee te beginnen. Allereerst het vervolg Bad Boys 4 (die volgens regisseur Adil El Arbi wel eens de officiële titel Bad Boys: Ride or Die zou kunnen krijgen).

De releasedatum van het vierde avontuur, de explosieve culminatie van de capriolen rondom het detectiveduo Will Smith en Martin Lawrence, is verhuisd en komt nu iets vroeger uit. Op 7 juni in plaats van 14 juni.

Casting 'Supergirl' begonnen
Het kersverse nieuwe DC Universe van James Gunn en Peter Safran is in aantocht met onder andere Supergirl: Woman of Tomorrow. Hierin speelt Millie Alcock de hoofdrol en volgens CEO David Zaslav worden momenteel andere belangrijke personages gecast. De camera's beginnen naar verluidt later dit jaar met draaien.

Ana Nogueira schrijft het script, nadat Gunn en Safran onder de indruk waren van haar werk voor de geschrapte Supergirl-film (voortkomend uit The Flash) waar toen nog actrice Sasha Calle aan verbonden was.

Opnames 'Thunderbolts' gestart
Tot slot is ook de toekomst van het kwakkelende Marvel Cinematic Universe weer in volle gang. Tijdens een première-evenement voor Dune: Part Two bevestigde hoofdrolspeelster Florence Pugh dat ze Thunderbolts aan het filmen is. Het eindresultaat moet begin mei 2025 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair