3 spannende films om vanavond te kijken

3 spannende films om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze films kijk je op streaming of vod.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie spannende films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

I Know What You Did Last Summer (1997)
Regie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Te zien op: Prime Video
Vier tienervrienden - genaamd Julie, Ray, Helen en Barry - rijden op een nacht per ongeluk iemand dood. Ze dumpen het lijk vervolgens in het water om problemen met de politie te voorkomen. De groep spreekt af om het hier nooit meer over te hebben. Een jaar later krijgt een van de daders een briefje met daarop de boodschap dat de afzender weet wat het viertal heeft gedaan. Niet veel later beginnen er doden te vallen.



Taxi Driver (1976)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, e.a. | Te zien op: Prime Video
De eenzame Vietnamveteraan Travis Bickle kan vaak niet slapen en werkt daarom 's nachts als taxichauffeur in New York City. Vanuit zijn auto ziet hij hoe de stad steeds verder aan het verloederen is. Bickle begint zich daar steeds meer aan te ergeren. Op een gegeven moment heeft hij er genoeg van en komt hij in actie, met alle gevolgen van dien.



Bird Box Barcelona (2023)
Regie: David en Àlex Pastor | Cast: Georgina Campbell, Mario Casas, Diego Calva, e.a. | Te zien op: Netflix
Een mysterieuze kracht drijft iedereen tot waanzin die haar in de ogen kijkt en heeft al de helft van de wereldbevolking uitgeroeid. Sebastian en zijn dochter Anna begeven zich in de verlaten straten van Barcelona en proberen te overleven. Samen met andere overlevenden, die ze niet volledig vertrouwen, richten ze hun pijlen op een veilig onderkomen. Snel blijkt de dreiging uit meerdere hoeken te komen.



NieuwsFilm

meest populair