Brie Larson over terugkeert Captain Marvel: zit het erop voor de superheldin na 'The Marvels'-flop?

Brie Larson over terugkeert Captain Marvel: zit het erop voor de superheldin na 'The Marvels'-flop?

Sommige filmfanaten denken dat de actrice zegt dat het wel eens gedaan zou kunnen zijn.

Brie Larson mag dan wel een van de krachtigste superhelden spelen in het MCU, het is vooralsnog niet zeker of de actrice terugkeert voor een nieuwe avontuur. Tijdens een recent interview laat zij zich erover uit en het klinkt niet echt veelbelovend.

In 2019 bracht Marvel Captain Marvel uit, de eerste solo-film van Larsons superheldin. Deze blockbuster scoort op IMDb een 6,8, op Rotten Tomatoes een 79% en bracht maar liefst meer dan 1,1 miljard dollar op aan de wereldwijde box-office.

Vervolg
Het origineel kan dus zeker wel een groot succes genoemd worden, maar dat is helaas niet het geval voor het vervolg, The Marvels. Deze blockbuster werd namelijk minder goed onthaald.

Op IMDb scoort deze 5,6 en op Rotten Tomatoes 62%. Duidelijk minder dan het origineel, maar vooral de box-office was teleurstellend: deze bracht maar net iets meer op dan 200 miljoen dollar, dat terwijl deze maar liefst 270 miljoen dollar kostte om te maken. Marvel lijdt hiermee dus gigantisch verlies.

Slecht nieuws
Als gevolg hiervan lijkt de kans dan ook tamelijk klein dat er nog een vervolg komt. De met een Oscar bekroonde Larson, eveneens bekend van Room en Fast X, werd recentelijk over de toekomst van haar Marvel-personage gevraagd.


Haar antwoord was kort maar krachtig: "Ik heb daar niks over te zeggen". De meeste fans zien dit als een teken dat Larson misschien niet meer terugkeert, maar sommige filmfanaten hopen gewoon dat de actrice dit nog geheim probeert te houden. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair