Gedoe rond de 'Road House'-remake en Prime Video opgehelderd door Jake Gyllenhaal

Gedoe rond de 'Road House'-remake en Prime Video opgehelderd door Jake Gyllenhaal

De acteur deelt zijn mening over de open brief van regisseur Doug Liman en verduidelijkt ook gelijk het gehele debat rondom de release

Variety onthulde twee weken geleden in een rapport dat er een flink gevecht gaande was over de release van Roadhouse. In een recent interview verduidelijkt Jake Gyllenhaal punten die in dit rapport genoemd werden.

Het rapport benoemde als meest recente ontwikkeling in het gedoe rond de remake, een open brief van regisseur Doug Liman. In die brief schreef hij dat hij de film zou boycotten en beweerde hij dat "Amazon geen interesse heeft in het ondersteunen van bioscopen."

Eindelijk duidelijk
Acteur Jake Gyllenhaal deelt zijn mening over de open brief en verduidelijkt ook gelijk het gehele debat rondom de release: "Ik ben dol op de vasthoudendheid van Doug (Liman), en ik denk dat hij pleit voor filmmakers, film in de bioscoop en bioscoopreleases. Maar ik bedoel, Amazon was altijd duidelijk dat het aan het streamen was."

"Wat mij duidelijk is, en waar ik zoveel van hield, was (Limans) diepe liefde voor deze film, en zijn trots op hoeveel hij er om geeft, hoe goed hij vindt dat de film is en hoeveel mensen hem zouden moeten zien," aldus Gyllenhaal.

Een wereld die verandert
"Ik wil gewoon dat zoveel mogelijk mensen het zien," vervolgt Gyllenhaal. "En ik denk dat we in een wereld leven die verandert in de manier waarop we films zien en bekijken, en hoe ze worden gemaakt."Roadhouse gaat over ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) die een baan neemt als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida Keys. Al snel ontdekt hij dat dit paradijs niet is wat het lijkt.

NieuwsFilm

meest populair