De futuristische opmaak van de 'S' van Superman in 'Superman: Legacy' lijkt al onthuld

De futuristische opmaak van de 'S' van Superman in 'Superman: Legacy' lijkt al onthuld

Intussen heeft actrice Rachel Brosnahan het pak gezien, en ze "werd omvergeblazen."

Superman: Legacy begint deze week met filmen. Het eerste hoofdstuk in het nieuwe DC Universe van James Gunn belooft om Superman na jaren onrust achter de schermen weer zijn eigen verhaal te geven.

We weten inmiddels al langer dat David Corenswet (Pearl) de titelrol zal vertolken, maar de vraag die iedereen lijkt te hebben is: hoe gaat het pak van Superman eruitzien?

Kingdom Come
Alhoewel Gunn er nog niets over heeft losgelaten, zou het kunnen dat we de 'S' van het pak al gezien hebben. Tijdens de recente table read is er namelijk een afbeelding vrijgekomen van het naamkaartje van Isabela Merced, die Hawkgirl speelt in de film.

De 'S' op dat naamkaartje is die uit Kingdom Come, een bekende stripreeks van Mark Waid en Alex Ross. Dat verhaal gaat over een nieuwe generatie van superhelden die in conflict komt met de Justice League, en het gerucht gaat dat dit de basis is voor het verhaal van Superman: Legacy.

Tease van Gunn
De futuristische 'S' uit Kingdom Come werd al eerder geteased door Gunn zelf, toen hij een post maakte op het sociale mediaplatform Bluesky vorig jaar. Zie de foto's hieronder.


Het zou natuurlijk ook kunnen dat het hier om opzettelijke misleiding gaat. Gunn is zeer actief op sociale media en weet als geen ander dat fans conclusies trekken uit de kleinste details, dus wellicht zet hij ons hier expres op het verkeerde been.

Rachel Brosnahan
In een interview op de rode loper vertelde Rachel Brosnahan (Lois Lane) dat ze het pak tijdens de table read al heeft kunnen zien. "Ik werd omvergeblazen," zo zei ze. "Dus ik hoop dat dit ook bij de fans gebeurt."


Superman: Legacy komt in juli 2025 naar de bioscoop. Naast Corenswet, Merced en Brosnahan bestaat de cast uit Nicholas Hoult (Lex Luthor), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Nathan Fillion (Green Lantern/Guy Gardner) en meer.

NieuwsFilm

meest populair