Warner Bros. bevestigt: 'Superman: Legacy' begint volgende week met filmen

Warner Bros. bevestigt: 'Superman: Legacy' begint volgende week met filmen

De studio is zeer optimistich over de toekomst na "ondermaatse prestaties."

Gisteren toonden we al een eerste foto met de (bijna) voltallige cast van Superman: Legacy, de eerste film in het nieuwe DC Universe van James Gunn. Toen lieten we ook weten dat de film nog steeds op schema stond om in maart te filmen.

Nu weten we dat dat niet zomaar ergens in maart zal zijn. David Zaslav, de CEO van Warner Bros. Discovery, liet vrijdag aan investeerders weten dat de opnames van de film volgende week al van start gaan.

Optimisme
Dat is zeer goed nieuws, en niet alleen voor Gunn en zijn fans. Zaslav liet weten optimistisch te zijn. "Het komt erop neer," zo zei hij, "dat de studio echt ondermaats heeft gepresteerd."

"Maar we zijn erg optimistisch over dit jaar," zo ging hij verder. "Het heeft ons de kans gegeven om veel voordeel te hebben in de volgende twee jaren." Superman: Legacy staat op de planning om in juli 2025 uit te komen.

Cast
De cast van de film, die je hieronder nog eens kunt zien, bestaat uit David Corenswet (Superman/Clark Kent), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor) en meer. Het zou kunnen dat Milly Alcock, die onlangs werd aangekondigd als Supergirl, ook in de film zal meespelen.



NieuwsFilm

meest populair