Kate Winslet vond de auditie van Robert Downey Jr. voor 'The Holiday' afschuwelijk

Kate Winslet vond de auditie van Robert Downey Jr. voor 'The Holiday' afschuwelijk

Kate Winslet herinnert zich dat Robert Downey Jr. en Jimmy Fallon belabberde audities deden voor The Holiday.

Kate Winslet gaat al 30 jaar mee in filmland. Zo herinnert ze zich dat de auditie van Robert Downey Jr. voor The Holiday ronduit belabberd was - net als die van Jimmy Fallon.

De 48-jarige actrice zegt in het recente interview tegen Jimmy: "Ik herinner me dat nog goed. Ik dacht dat je voor de gezelligheid mee kwam lezen. Ik realiseerde me niet dat je echt auditie kwam doen. Het spijt me erg dat je het niet geworden bent."

Verschrikkelijk slechte auditie
Ze zegt over de film uit 2006: "Robert Downey was er ook en hij deed een Brits accent, maar ik vond dat dat meer een Australisch accent was. Ik vond dat slecht, maar ik dacht: Wie gaat hem vertellen dat dat verschrikkelijk klinkt? En wat een lachertje, want je moet hem nou zien. Hij wint gewoon alles. Hij is geweldig."

De rol ging uiteindelijk naar Jack Black en de film is een klassieker. Kate zegt: "Mensen komen meer naar me toe met dat ze The Holiday goed vinden dan Titanic. Vooral rond kerstmis. Sommige moeders en dochters kijken de film elk jaar met dezelfde snacks. Geweldig vind ik dat."

Waanzinnig en uniek
Kate Winslet is op het moment te zien in The Regime in een naar eigen zeggen waanzinnige, voor haar unieke rol. In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show with Jimmy Fallon vertelt ze meer.



NieuwsFilm

meest populair