Gary Sinise verliest zoon aan zeldzame ziekte: Zijn vrouw overwon tegelijkertijd borstkanker

Gary Sinise verliest zoon aan zeldzame ziekte: Zijn vrouw overwon tegelijkertijd borstkanker

De 33-jarige zoon van acteur Gary Sinise is overleden aan een zeldzame ziekte na een lang gevecht, terwijl zijn vrouw volledig hersteld is van borstkanker.

Gary Sinise kreeg een zware klap te verwerken begin januari, maar meldde dat pas deze week. Zijn 33-jarige zoon McCanna Anthony 'Mac' Sinise is overleden aan een zeldzame ziekte.

De acteur uit Forrest Gump, The Green Mile, Apollo 13, CSI en Captain America meldde op de website van zijn Gary Sinise Foundation onder meer: "Zoals bij andere gezinnen die hetzelfde doormaken is ons hart gebroken. We proberen zo goed mogelijk hier doorheen te komen. Als ouders is het zwaar om een kind te verliezen."

Zeldzame vorm van kanker
Kort nadat zijn vrouw Moira Harris de diagnose borstkanker kreeg, kreeg zijn zoon Mac te horen dat hij aan een bijzonder zeldzame vorm van kanker leed: chordoma. Waar Moira volledig herstelde, spreidde de ziekte bij Mac uit.

In zijn bericht vertelde de 68-jarige ster die ook twee dochters heeft: "Ons gevecht tegen kanker duurde 5 ½ jaar en werd een steeds grotere uitdaging. Hoewel ons hart erg pijn doet, halen wij troost uit het feit dat Mac niet meer hoeft te vechten. We bewonderen zijn instelling."

Muzikant en drummer
Mac was muzikant en maakte samen met anderen vlak voor zijn dood nog het album Resurrection & Revival ter afscheid. Veel collega's van Gary sturen hun condoleances, waaronder Alyssa Milano, Robert Patrick en Kelly Carlson.



In het Instagram-bericht volgt meer informatie. Meer staat ook hier in het artikel van People.

NieuwsFilm

meest populair