Enge gezichten in trailer en op de poster voor bioscoopfilm 'The Strangers: Chapter 1'

Enge gezichten in trailer en op de poster voor bioscoopfilm 'The Strangers: Chapter 1'

The Strangers: Chapter 1 is de start van een trilogie die in 2024 in de bioscoop verschijnt.

In 2008 verscheen de film The Strangers, een wisselend ontvangen $8 miljoen kostende horrorfilm die wereldwijd een nette $82,4 miljoen opleverde. De film van regisseur Bryan Bertino mag zich ondertussen cult noemen en kreeg in 2018 een vervolg, The Strangers: Prey at Night.

Dit jaar komt er een volgend deel uit, de eerste in een opzichzelfstaande The Strangers-vervolgtrilogie. The Strangers: Chapter 1 heeft een uitgangspunt dat vergelijkbaar is met dat van het origineel en vindt plaats in dezelfde wereld als de eerste twee delen.

Chapter 1
Opvallend is dat Chapter 1 nog dit jaar wordt opgevolgd door Chapter 2 en Chapter 3. Lionsgate Films keurde de opmerkelijke trilogie goed om inzage te geven wat er gebeurt met slachtoffers van het geweld in de films. De trilogie zal ook de herkomst van de moordenaars onthullen.

In de eerste film ontmoeten we Maya en haar vriend Ryan die een nieuw leven gaan starten in de Pacific Northwest. Onderweg heeft hun auto pech en zijn ze genoodzaakt een afgelegen Airbnb te huren. Daar komen ze oog in oog te staan met drie gemaskerde vreemdelingen.

Eerste trailer
Lionsgate heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Strangers: Chapter 1, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor Madelaine Petsch als Maya en Froy Gutierrez als Ryan. Andere rollen komen van Rachel Shenton, Gabriel Basso en Ema Horvath.


Vanaf 17 mei is The Strangers: Chapter 1 van regisseur Renny Harlin (Die Hard 2, The Bricklayer) in de Noord-Amerikaanse bioscopen te zien. Een Nederlandse datum is nog niet onthuld.

Poster
Hieronder ook de poster die duidelijk aangeeft dat de sfeer uit de eerste film behouden blijft.



NieuwsFilm

meest populair