Damian Hurley wilde moeder Elizabeth Hurley in sensuele thriller vanwege "tweelingtelepathie"

Damian Hurley wilde moeder Elizabeth Hurley in sensuele thriller vanwege "tweelingtelepathie"

Elizabeth Hurley's zoon Damian regisseert zijn moeder in de sensuele thriller Strictly Confidential.

Elizabeth Hurley schittert in de nieuwe thriller Strictly Confidential. De sensuele film is het debuut als regisseur van haar zoon Damian Hurley.

Het is wat vreemd dat een 21-jarige zoon zijn moeder zo vaak bloot ziet op een filmset, maar de 58-jarige actrice is model en ondernemer. Ook heeft ze een eigen bikinilijn. Ze doet het best goed, want haar vermogen wordt geschat op 50 miljoen Amerikaanse dollar.

Ze hield woord
Damian leerde onderweg veel van haar en is ook model. Hij vertelde hier aan People: "In 2010 beloofde mijn moeder me bij mijn eerste korte film dat ze er zou zijn voor mijn debuut. Ze hield woord en liet alles vallen toen we toestemming kregen voor Strictly Confidential. Ze haastte zich naar het Caribisch gebied."

Hij zei over hun bijzondere band: "De dynamiek tussen regisseur en acteur kan complex zijn. Maar het was een plezier om elke dag samen te werken en de problemen op te lossen. We hadden maar 18 filmdagen, dus was onze soort van tweelingtelepathie erg waardevol."

Ze werken samen
Damian werkte met Elizabeth ook aan haar serie The Royals. Hij zei: "Ik weet dat niet veel mensen op mijn leeftijd de kans krijgen om te schrijven en te regisseren. Het was immens uitdagend en oprecht opwindend." Meer in de YouTube-video van Lionsgate Movies.NieuwsFilm

meest populair