3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Edge of Tomorrow (2014)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Te zien op: Prime Video
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.Ex Machina (2014)
Regie: Alex Garland | Cast: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, e.a. | Te zien op: Prime Video
Caleb is een jonge, verlegen programmeur binnen een groot internetbedrijf. Hij wordt door zijn excentrieke baas Nathan uitgenodigd om in diens afgelegen villa mee te werken aan een experiment. Caleb wordt uitgedaagd om de eerste robot met bovenmenselijke intelligentie te onderwerpen. Deze krijgt de naam Ava. Wat een test is voor Caleb en Nathan, is voor Ava een strijd om te overleven.Oblivion (2013)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.NieuwsFilm

meest populair