Netflix pakt uit met 'The King of Staten Island'

Netflix pakt uit met 'The King of Staten Island'

Deze komediefilm met én over Pete Davidson kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een interessante film: The King of Staten Island. Deze prent is losjes gebaseerd op het levensverhaal van de bekende Amerikaanse komediant Pete Davidson.

Davidson ken je misschien van het populaire sketchprogramma Saturday Night Live. Ook heeft hij in de nodige films gespeeld, zoals de DC-film The Suicide Squad (2021).

Het verhaal
De 24-jarige Scott (Davidson) heeft maar weinig in het leven bereikt. Zijn dagen brengt hij door met chillen en blowen. Dat doet hij vooral om zijn trauma's te onderdrukken.

Zo worstelt hij met de dood van zijn vader, die stierf tijdens zijn dienst als brandweerman. Wanneer zijn moeder (Marisa Tomei) een nieuwe relatie krijgt, wordt Scott gedwongen om zijn trauma's onder ogen te zien.

Goede film om te streamen
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft deze film een mooie score van 76 procent aan positieve recensies. De critici beoordelen hem gemiddeld met een 6.9. We hebben hier dus te maken met een goede film.


Benieuwd geworden? The King of Staten Island is vanaf 11 maart op Netflix te bewonderen. Een melding ontvangen van de streamingdienst op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair