James Gunn: "Trap er niet in, online foto's van David Corenswet in 'Superman'-kostuum zijn NEP"

James Gunn: "Trap er niet in, online foto's van David Corenswet in 'Superman'-kostuum zijn NEP"

Vanaf juli 2025 vliegt de kersverse Man van Staal de bioscopen weer in...

De hype rond de start van James Gunn's nieuwe DC Extended Universe blijft alleen maar groeien, omdat fans graag willen zien hoe de franchise zich gaat vertalen naar het moderne filmtijdperk.

Gunn bevestigde eerder deze week op zijn social media kanalen dat de productie van het eerste project Superman Legacy, die hij zelf schrijft en regisseert, is begonnen en de titel is veranderd in simpelweg Superman.

Fake news
Ook onthulde hij een eerste blik op het 'S'-symbool dat traditioneel op de borst zal worden gedragen door hoofdrolspeler David Corenswet (30).

Hoewel we het kostuum nog niet volledig kunnen bekijken, bekritiseert Gunn momenteel door AI gegenereerde afbeeldingen van Corenswet in het pak die rondcirkelen en de indruk wekken echte setfoto's te zijn.

Kortom: NEE
Een fan vroeg Gunn op 'Threads' of die foto's echt of nep waren. Gunn antwoordde op zijn eigenzinnige manier: "Eens kijken. Kan de man links een foto maken terwijl hij een amorfe zwarte klodder vasthoudt terwijl hij door een oogbol op de voorkant van zijn pet kijkt? Kan de man rechts uit zijn rechterheup groeien en kan hij dom genoeg zijn om zijn broek te dragen met het trekkoord aan de achterkant? Zijn de handen van David Corenswet gemaakt van was zonder botten of aderen? En kunnen de zwembroeken van Superman met garen zijn gebreid? Stel jezelf al deze vragen en ik weet zeker dat je ze zelf kunt beantwoorden".



NieuwsFilm

meest populair