Falen 'Madame Web' wakkert geruchten over Maguire- en Garfield-vervolgen weer aan

Falen 'Madame Web' wakkert geruchten over Maguire- en Garfield-vervolgen weer aan

Thomas Haden Church weet het bijna zeker en voegt zich er graag bij...

Het is meer dan tien jaar geleden dat Sony de stekker uit Spider-Man 4 trok en bijna tien jaar geleden dat The Amazing Spider-Man 3 sneuvelde, maar toch heeft nog niemand de hoop opgegeven.

Want de verschijning van voormalige webslingeraars Tobey Maguire en Andrew Garfield in Spider-Man: No Way Home (2021) wordt nog steeds gezien als één van de hoogtepunten in het Marvel Cinematic Universe.

Flint Marko
Sinds Sam Raimi aangaf wel weer meer Marvel te willen maken na Doctor Strange in the Multiverse of Madness, is Sandman-acteur Thomas Haden Church ervan overtuigd dat het gaat gebeuren en hij terug mag keren:

"Ik zou het morgen meteen doen. Ik word er niet jonger op en heb altijd een optie voor een vierde gehad. De laatste tijd hoor ik steeds vaker de geruchten dat Sam alsnog een 'Spider-Man 4' wil doen met Tobey."

Voorzichtig hoop koesteren
Nu Sony's eigen universum maar niet wil slagen, met het recente Madame Web als dieptepunt, pleiten veel fans om de focus terug te brengen naar de superheld zelf en dan dus niet alleen de uitvoering van Tom Holland.


Tevens woedt momenteel de discussie om het trio opnieuw samen te brengen in een groots multiversumavontuur (wat Sony wil) tegenover meer kleinschalige solofilms (een wens van MCU-kopman Kevin Feige).

NieuwsFilm

meest populair