Adam Sandler heeft briljant antwoord op acteerdroom van zijn tienerdochters

Adam Sandler heeft briljant antwoord op acteerdroom van zijn tienerdochters

Adam Sandler coacht zijn dochters die willen acteren, terwijl hij zelf Carey Mulligan bewondert.

Adam Sandler heeft twee dochters van 15 en 17 jaar die intussen dromen van een net zo succesvolle filmcarrière. De nuchtere 57-jarige acteur uit Spaceman en zijn vrouw weten die wens in goede banen te leiden.

In zijn nieuwe Netflix-film is ook Carey Mulligan te zien. Zij schitterde laatst in Maestro en heeft voor die rol onder meer een Oscar-nominatie. Adam is zwaar onder de indruk van haar talent. Adam vertelt meer in de YouTube-video van Screen Rant Plus.

Goed voelen over inzet
Aan People vertelde Adam hier: "Onze kinderen willen acteurs worden. Wij zeggen: Wel, kijk naar Carey. Ik hou van Carey. Wat zij doet in een film kan ik echt niet. Ik kijk naar haar en denk: Wel, dat is het volgende niveau in acteren. Het gaat vloeiend bij haar."

Hij zei: "Ik vertel mijn dochters dat ze zich goed moeten voelen over wat zij doen en over hun inzet. En dat mogen ze zelf beoordelen. Andere mensen te veel in je hoofd laten, is niet goed."

Acterende dochters in films
Zijn dochters, Sadie en Sunny, speelden zijn dochters in You Are So Not Invited To My Bat Mitzah. Ook waren ze te zien in Grown Ups en Hubie Halloween. Sunny speelt ook in Spaceman. Daarmee lijken ze - net als veel andere zogeheten nepo baby's - al goed geholpen te worden door hun bekende vader.Adam domineert Hollywood al vanaf de jaren 90 met films als Hotel Transylvania, Click, Murder Mystery en Hustle. Zijn vaak komische films zijn goed voor een omzet van 2 miljard Amerikaanse dollar. Adam is daar met een geschat vermogen van 420 miljoen best rijk van geworden.

NieuwsFilm

meest populair