Na 17 jaar krijgen we de ware Leader te zien in 'Captain America: Brave New World'

Na 17 jaar krijgen we de ware Leader te zien in 'Captain America: Brave New World'

Tim Blake Nelson keert eindelijk terug naar zijn Marvel-rol uit 2008.

Er is recent veel gedoe geweest rond de eventuele komst van Red Hulk in Captain America: Brave New World, maar we mogen niet vergeten dat er al een slechterik voor de film is bevestigd.

Zo weten we namelijk al langer dat acteur Tim Blake Nelson (Ghosted) in de film meespeelt als de Leader. Daarmee kruipt Nelson terug in de huid van het personage dat hij in 2008 speelde in The Incredible Hulk.

De ware Leader
Die film eindigde met een tease van de ware Leader, die in de stripboeken een gigantisch hoofd en groene huid heeft. Daar is tot nog toe niks van gekomen. Maar nu lijkt het erop dat we 17 jaar na dato eindelijk meer van die Leader te zien gaan krijgen.

"Ik heb een geweldige tijd gehad," aldus Nelson over het filmen van de nieuwe Captain America. "[Ik] werkte samen met (...) deze geweldige visagist genaamd David Atherton. Ik denk dat mensen behoorlijk enthousiast zullen zijn over hoe [mijn personage] eruitziet."

Release
Captain America: Brave New World zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen (en aanvankelijk was de titel Captain America: New World Order), maar de film werd recent opgeschoven naar 2025. De nieuwe datum staat op 14 februari.NieuwsFilm

meest populair