Voormalig James Bond-girl zegt niet meer gezien te worden, terwijl ze erg succesvol is

Voormalig James Bond-girl zegt niet meer gezien te worden, terwijl ze erg succesvol is

Jane Seymour deelt merkwaardig nieuws: Ze wordt niet gezien ondanks haar succes en leeftijd.

Jane Seymour deelt recent merkwaardig nieuws: Ze wordt niet gezien. En dat terwijl de actrice en producer een voormalig James Bond-girl is en twee Golden Globes en een Emmy heeft gewonnen.

De nu 73-jarige actrice uit Live and Let Die, Battlestar Galactica, Dr. Quinn Medicine Woman, The War with Grandpa en Puppy Love gaat al 50 jaar mee in Hollywood. Ze is te zien in de nieuwe Netflix-film Irish Wish. Jane is met een vermogen van 60 miljoen Amerikaanse dollar erg succesvol en geliefd. Maar toch merkt ze iets merkwaardigs in het gedrag van mensen.

Niet gehoord als vrouw
Ze zegt tegen People hier: "Ik spreek veel vriendinnen en zij zeggen niet gehoord te worden. Ik word ook niet gehoord, vooral in mijn dagelijkse leven niet. Ook al ben ik op televisie en ook al besteden ze daardoor meer aandacht aan mij dan ze gemiddeld zouden doen."

Jane zegt over de huidige samenleving: "Ook als ik zelf de vraag stel aan een man, dan geeft hij antwoord aan een andere man in dezelfde kamer. Ik zeg niet dat ik een man wil zijn. Ik ben graag een vrouw. Maar ik wil graag dat respect en ik wil gehoord worden. Toch denkt de samenleving dat een oudere vrouw niet belangrijk is."

Oudere vrouwen zijn wijs
Over dat niet gezien worden als vrouw - en zeker nu zij op leeftijd raakt - zegt Jane ook: "Ik voel me niet oud, ook al vindt de rest van de wereld dat wel. Ik wil dat herdefiniëren naar: Dat is wijsheid op twee benen." Ze vertelt meer in de YouTube-video van Today.



NieuwsFilm

meest populair