Dochter van M. Night Shyamalan volgt in zijn voetsporen: Betoverende thriller van Ishana

Dochter van M. Night Shyamalan volgt in zijn voetsporen: Betoverende thriller van Ishana

Ishana Shyamalan, dochter van regisseur M. Night Shyamalan, maakt haar debuut als hoofdregisseur in Hollywood.

Regisseur M. Night Shyamalan staat bekend om de rustige opbouw met een verrassende twist van prachtige horrorfilms als The Sixth Sense, Signs en The Village. De laatste jaren krijgt hij hulp van zijn eigen dochter, Ishana Shyamalan.

Tijdens haar studie werkte ze mee als assistent-regisseur voor films als Old en Knock at the Cabin. Ook schreef en filmde ze meerdere delen van de serie Servant. En nu treedt zij op als hoofdregisseur voor de nieuwe horrorfilm The Watchers - met voor de verandering haar vader M. Night Shyamalan als assistent.

Betoverende thriller
De nu 22-jarige regisseur schreef het scenario naar het boek van A.M. Shine, terwijl haar vader optrad als producer. De nieuwe thriller met Dakota Fanning lijkt nu al boven verwachting goed. Het ziet ernaar uit dat de dochter van M. Night Shyamalan ook haar plekje in Hollywood zal krijgen.

Hier in een interview met Variety zei Ishana over het werken aan Old: "Er ging een hoop nervositeit in. Het was een geweldige, spirituele ervaring voor ons. We waren de hele dag samen op het strand, wel 12 uur lang."

Trotse vader
M. Night Shyamalan schreef recent op zijn Instagram: "Van korte filmpjes naar een studie arts, naar een van de beste regisseurs/schrijvers bij Servant, naar The Watchers. Mijn dochter maakt me trots. Maar beter dan een betoverende film is zij vooral een geweldig mens."



NieuwsFilm

meest populair