George Clooney kwam tijdens deze film bijna om het leven: "ongelofelijk veel pijn"

George Clooney kwam tijdens deze film bijna om het leven: "ongelofelijk veel pijn"

Het was zo erg dat hij er zelfs aan dacht een einde te maken.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat acteurs ver gaan voor een bepaalde rol in de hoop deze zo overtuigend mogelijk over te kunnen brengen. Soms gaan ze zelfs iets te ver. George Clooney weet hier alles vanaf.

Clooney is al decennialang een van de bekendste namen in Hollywood. Hij heeft al vaker hoge ogen weten te gooien in diverse sterk onthaalde films, waaronder Syriana. Toch blikt de geliefde ster niet met heel veel plezier terug op dit project.

Ongeluk
Clooney kruipt voor de film in de rol van een CIA-agent en deed zijn eigen stuntwerk zelf. Dit had hij beter niet kunnen doen, want de acteur raakte behoorlijk geblesseerd. Dit bleek zo erg te zijn dat Clooney een maand lang in het ziekenhuis moest verblijven.

Wat blijkt, Clooney had zijn harde hersenvlies gescheurd, waardoor de acteur leed aan gigantische migraine. Volgens Clooney was de pijn om sommige momenten zo ondragelijk dat hij er zelfs aan dacht een einde aan te maken.

Reactie
Zo zei Clooney al eerder: "Ik had zoveel pijn dat ik serieus dacht dat ik zou sterven". Ook had het een impact op zijn fysieke en mentale welzijn, waardoor de acteur op een gegeven moment zo depressief was dat hij dacht aan zelfmoord.


"Ik heb het overwogen. Ik was bang dat deze pijn nooit meer zou weggaan en zo kan je gewoon niet door het leven gaan". Clooney voelde zich dus behoorlijk wanhopig, maar ondanks het feit dat de opnames van Syriana dus een zware tol eisten van de acteur, werd hij langzaam maar zeker weer de oude.

Anders
Dit is ook de reden waarom de acteur zo goed als geen reclame maakte voor Ocean's Twelve, aangezien zijn gezondheid zo hard achteruit was gegaan dat hij zich een lange tijd rustig moest houden.


Hoewel hij nu wel weer gewoon acteert en regisseert, laat hij het meeste stuntwerk vandaag de dag over aan de professionals.

NieuwsFilm

meest populair