Nieuwe foto van het absurde personage van Chris Hemsworth in 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Nieuwe foto van het absurde personage van Chris Hemsworth in 'Furiosa: A Mad Max Saga'

De A-ster ziet er achter de schermen nóg epischer uit als Warlord Dementus...

Acteur Chris Hemsworth heeft maar weer eens een blik gedeeld op zijn slechterik uit Furiosa: A Mad Max Saga en hij laat het er zeker epic uitzien. Bekijk de afbeelding op zijn Instagram hieronder!

Het nieuwste kiekje toont hem in karakter. Hij zit op een gekke, op maat gemaakte choppermotor, midden in de woestijn, met een lange witte cape gedrapeerd over zijn schouders en een soort vliegeniersbril op zijn neus.

Zieke geest van George Miller
De naam voor het absurde personage is Warlord Dementus en de eerste trailer leek een behoorlijk onheilspellende hint te geven over het niveau van verdorvenheid dat we zullen krijgen met deze gestoorde schurk.

Scènes maakten duidelijk dat een jonge Furiosa (Anya Taylor-Joy) wordt tentoongesteld door Dementus en we kunnen concluderen dat het jagen en verzamelen van menselijk vee voor doodsraces zijn gruwelijke fetisj is.

Vanaf mei in de bioscoop
Er zijn ook aanwijzingen dat Dementus niet bepaald vrienden zal zijn met mensen als Mad Max-antagonist Immortan Joe, namelijk in de beelden waarin we Dementus voor het leven zien hangen in een setting die vrijwel zeker 'The Bullet Farm' is, de thuisbasis van Joe's trouwe wapenbroeder.



NieuwsFilm

meest populair