Zendaya en Timothée Chalamet schuiven trendsetter Nicole Kidman opzij

Zendaya en Timothée Chalamet schuiven trendsetter Nicole Kidman opzij

Zendaya en Timothée Chalamet schuiven Nicole Kidman opzij in verleidelijke Cinépolis reclame voor Dune.

In 2021 verraste Nicole Kidman iedereen met een verleidelijke reclame. In een nieuwe reclame schuiven Zendaya en Timothée Chalamet haar met gemak opzij.

Nicole Kidman was jaren te zien in een sensuele reclamecampagne van Cinépolis om toch vooral naar de bioscoop te gaan. De bioscopen kampten met enorme verliezen, want ze bleven leeg door de pandemie. De reclame was aanlokkelijk en werd in verschillende sketches opgenomen.

Verleidelijk stel
Nu schuiven Zendaya en Timothée de trendsetter uit Aquaman opzij met een Dune-georiënteerde reclame. In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight is een stukje te zien waarbij Timothée en Zendaya haast sensueel een bezoekster verleiden de filmzaal in te gaan.

Fans lopen weg met de nieuwe campagne, hoewel een kijker het jammer vindt dat de speciale zandworm-popcornbeker niet gebruikt is. Een andere fan weet dat de reclame in Mexico is gefilmd. Een derde vindt Dune: Part Two de beste film ooit.

Sensuele spanning
Iemand anders tikt dat ze het geweldig vindt zoals ze naar elkaar kijken en een ander zegt: "Wat is dat toch met die sensuele spanning. Ik denk dat ik toch die film wil zien nu." En dat is precies wat de makers willen, want de volledige reclame is momenteel alleen in de bios te zien.



NieuwsFilm

meest populair