Ontevredenheid over 'John Wick'-spinoff 'Ballerina': Nieuwe scènes met nieuwe acteurs

Ontevredenheid over 'John Wick'-spinoff 'Ballerina': Nieuwe scènes met nieuwe acteurs

Dat is even wennen voor de makers van de franchise die (vooralsnog) enkel geprezen werd...

Eerder berichtten we al over het uitstel van de John Wick-spinoff Ballerina vanwege heropnames en daarna stelde acteur Ian McShane de bezorgde fans snel gerust dat het allemaal zo gepland was.

Nu lijken er toch scheurtjes te verschijnen in de 'waarom'-reden. Want volgens Deadline is het niet alleen om nieuwe actiescènes op te nemen, maar zijn de eerste testscreenings totaal niet in de smaak gevallen.

Niet alleen maar lof
Daarom gaat bedenker en architect Chad Stahelski zich nóg meer met het eindresultaat bemoeien en is hij momenteel bezig met regisseur Len Wiseman om alles beter vorm te geven. Hiervoor zijn zelfs compleet nieuwe namen aangetrokken, zoals David Castañeda en Sharon Duncan-Brewster.

Het verhaal gaat over een jonge vrouwelijke huurmoordenaar (Ana de Armas), opgeleid in de tradities van de Ruska Roma, die met haar skills wraak zoekt op de mensen die haar hele familie hebben uitgemoord.

Nu pas vanaf 2024 2025 in de bioscoop
In de film zullen meerdere personages uit de officiële reeks terugkeren, zoals dus McShane, Anjelica Huston, wijlen Lance Reddick en natuurlijk Keanu Reeves als de huurmoordenaar waar het allemaal mee begon.



NieuwsFilm

meest populair