Pierce Brosnan tipt deze acteur als de nieuwe James Bond: "Hij is geweldig"

Pierce Brosnan tipt deze acteur als de nieuwe James Bond: "Hij is geweldig"

Een insider laat ook weten dat de grote James Bond-producente van Cillian Murphy gecharmeerd is.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De acteur was een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die. We hebben al veel namen voorbij horen komen, maar nu wordt een andere top acteur voor de eerste keer genoemd.

Henry Cavill, Idris Elba en Aaron Taylor Johnson worden al lang in verband gebracht met de iconische rol, maar nu wordt ook Cillian Murphy genoemd. Een insider vertelt dat dat de acteur indruk gemaakt zou hebben met zijn rol in de sterk onthaalde Oppenheimer.

Reactie
Zo meldt deze bron: "Cillian wordt op dit moment op handen gedragen in Hollywood. Het zou de perfecte manier zijn om de Bond-films te promoten met zo'n geweldige acteur die aan de top staat".

Deze insider vervolgt door te zeggen dat James Bond-producente Barbara Broccoli al jarenlang een fan van de acteur is en dat Oppenheimer haar aan het denken heeft gezet. Pierce Brosnan, natuurlijk ook bekend van diverse Bond-films, ziet dit wel zitten.

Keuze
Zo zei de Die Another Day-007 tijdens een recent interview: "Cillian zou geweldig zijn als de nieuwe James Bond". Murphy is, net zoals Brosnan, een Ier.


De vraag is of Murphy niet al te oud is. De acteur is met zijn 47 jaar maar 9 jaar jonger dan Craig. Broccoli en co. schijnen liever voor een jonger talent te gaan, zodat deze persoon dan lang zou mee kunnen. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair