Anya Taylor-Joy ziet er apart uit op foto uit 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Anya Taylor-Joy ziet er apart uit op foto uit 'Furiosa: A Mad Max Saga'

De actrice kruipt in de huid van een jonge Furiosa in de blockbuster.

In 2015 wist regisseur George Miller hoge ogen te gooien met Mad Max: Fury Road. Hierin was Charlize Theron te zien als Furiosa. Deze rol is nu weggelegd voor Anya Taylor-Joy en nu is er weer een nieuw kiekje van haar opgedoken.

Miller heeft besloten om voor een prequel spin-off te gaan, dat zich ongeveer 15 jaar voor de gebeurtenissen in Fury Road afspeelt. De filmmaker besloot dus te gaan voor een jongere actrice. Deze eer is dus weggelegd aan de populaire Taylor-Joy.

Verhaal
Taylor-Joy, o.a. bekend van Peaky Blinders en Dune: Part Two, zal dus een jonge Furiosa neerzetten. Zo zien we hoe ze opgroeide in The Green Place of Many Mothers, maar wordt meegenomen door een bende bikers geleid door de meedogenloze Warlord Dementus.

Laatstgenoemde verklaart de oorlog aan de koning van de Citadel, Immortan Joe. In al deze chaos heeft Furiosa maar een enkel doel voor ogen: haar weg terug naar huis zien te vinden.

Foto
Dementus zal worden gespeeld door niemand minder dan Chris Hemsworth, waar recentelijk nog een kiekje van voorbij kwam. Nu is dus Taylor-Joys Furiosa aan de beurt. Bekijk de afbeelding hieronder.



NieuwsFilm

meest populair