Deze blijvende 'Scream'-ster weet zeker dat deel 7 hoe dan ook gemaakt zal worden

Deze blijvende 'Scream'-ster weet zeker dat deel 7 hoe dan ook gemaakt zal worden

Hij wordt niet op de hoogte gehouden, maar raakt niet in paniek...

In Scream (2022) en Scream VI (2023) werden we geïntroduceerd aan 'De Core Four', bestaande uit de zusjes Samantha en Tara Carpenter en de twee-eiige tweelingbroer/zus Mindy Meeks en Chad Meeks.

Voor het aankomende Scream 7 bestaat dit clubje echter nog maar uit de helft. En niet omdat Ghostface de andere helft aan zijn mes geregen heeft, maar vanwege het vertrek van Melissa Barrera en Jenna Ortega.

Geld maakt een hoop mogelijk
De toekomst van de franchise is dus erg onzeker. Want hoewel het logisch zou zijn om het verhaal voort te zetten met Mindy en Chad, hebben zowel Jasmin Savoy Brown als Mason Gooding nog geen telefoontje gehad.

Toch heeft Gooding er alle vertrouwen in dat de sequel gemaakt gaat worden en hij erin meespeelt: "Het is wachten op de beslissing van de grote bazen. Maar als het geld oplevert, garandeer ik je dat het gebeurt".

Terugkeer van Sidney Prescott
Gooding lijkt niet zo teleurgesteld te zijn over de afwezigheid van zijn twee collega's, omdat de castleden buiten het werk om nog steeds een hechte familie zijn. James Vanderbilt en Guy Busick werken momenteel hard aan het script en de makers hopen Neve Campbell weer aan boord te krijgen, evenals (volgens geruchten) haar partner Patrick Dempsey uit Scream 3.



NieuwsFilm

meest populair