Lily Collins over haar problematische jeugd met beroemde en verslaafde vader Phil Collins

Lily Collins over haar problematische jeugd met beroemde en verslaafde vader Phil Collins

Lily Collins deelt eerlijke verhalen over haar problematische jeugd, eetproblemen en beroemde vader in Unfiltered.

Lily Collins vond opgroeien niet gemakkelijk en komt daar eerlijk voor uit. Haar boek Unfiltered gaat in op haar nare vriendjes, haar eetproblemen en haar beroemde vader, zanger Phil Collins.

De 27-jarige actrice uit Emily in Paris, Mank en Tolkien had een problematische jeugd met een vader die vaak afwezig was, verschillende relaties had en bovendien verslaafd was aan alcohol. Ze zei hier tegen People: "Het is net alsof ik een dagboek uitbreng."

Moeilijke positie zo
Ook zei ze: "Ik ben bereid in die ongemakkelijke positie te gaan zitten waarin ik zeg: Kijk, dit heb ik doorgemaakt. Dit is mijn manier om tegen jongere vrouwen te zeggen: We zijn hetzelfde. We worstelen allemaal."

Haar boek bevat korte teksten, waarin ze vertelt over verschillende vriendjes die verslaafd waren aan alcohol en drugs. Ze vertelt over de emotionele en fysieke druk die zij voelde. En dat ze zich probeerde aan te passen aan hen om die perfecte vriendin te zijn.

Hang naar perfectie
Ze lijdt door die hang naar perfectie aan de eetstoornissen anorexia en boulimia en zei over haar lessen: "Als de relatie effect op je heeft en jouw licht begint dimmen, dan is het tijd om te overwegen om een stap opzij te doen. Laat die ander maar doormaken wat die door moet maken."



Meer over haar leven volgt in de YouTube-video van Entertainment Tonight.

NieuwsFilm

meest populair