Jack Black zingt de longen uit zijn lijf tijdens de première van 'Kung Fu Panda 4'

Jack Black zingt de longen uit zijn lijf tijdens de première van 'Kung Fu Panda 4'

En naast zingen danst en doet Jack Black ook nog karatebewegingen met verschillende leden van de cast en crew van 'Kung Fu Panda 4'.

Een week nadat het muzikale Duo Tenacious D de 20 seconden durende clip van 'Baby One More Time' van Britney Spears deelden, hebben de twee een langere opname met videoclip gedeeld.

En de videoclip werd opgenomen tijdens de première van Kung Fu Panda 4 in Los Angeles.

Het kungfu-aspect
"Weet je wat de regisseur, Mike (Mitchell), zei: 'Hé, we zouden graag een Tenacious D-nummer willen hebben voor de aftiteling.' En ik zei: 'Echt? Kunnen we Britney Spears doen?'"

"En hij zei: 'Ja, laten we 'Hit Me Baby One More Time' doen, vanwege het kungfu-aspect van dat nummer," vertelde Black aan The Hollywood Reporter.

Een ode aan Po, de Drakenkrijger
De acteur draagt in de video een zwart-wit ofwel Po-geïnspireerd pak, danst en doet karatebewegingen met verschillende leden van de cast en crew van Kung Fu Panda 4, waaronder Awkwafina, Bryan Cranston, James Hong en Ke Huy Quan.



In de vierde film is Po, gespeeld door Jack Black, verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei en moet hij een nieuwe Drakenkrijger zien te vinden. Maar voordat hij zijn nieuwe positie in kon nemen, steekt een kwaadaardige kameleon haar kop op.

Schurken uit eerdere films
De kameleon, gespeeld door Viola Davis heeft haar oog laten vallen op Po's Staf der Wijsheid en wil alle schurken die Po in de eerdere films heeft verslagen weer terugbrengen uit het geestenrijk.

Po gaat op zoek naar hulp om de kameleon te verslaan en vindt al snel een vriendin in de vorm van een steppevos genaamd Zhen (Awkwafina) die bijzondere talenten lijkt te hebben.



NieuwsFilm

meest populair