Harry Potter-actrice over de extreme fans: "Tijd om op te groeien"

Harry Potter-actrice over de extreme fans: "Tijd om op te groeien"

Miriam Margolyes zegt dat sommige mensen te ver doorslaan en heeft daar genoeg van.

De Harry Potter-franchise is en blijft enorm populair, maar sommige fans gaan volgens actrice Miriam Margolyes te ver. Zij is in diverse films te zien als Professor Pomona Sprout maar is toe aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Tijdens een recent interview laat de actrice zich erover uit: "Ik maak me soms wel zorgen om bepaalde Harry Potter-fans, want dit zou nu toch wel eens gedaan moeten zijn. Het speelde zich 25 jaar geleden af en het is een franchise voor kinderen".

Berichten
Margolyes wordt af en toe nog wel eens gevraagd om Harry Potter-gerelateerde filmpjes te maken op Cameo, een website waarmee je in contact kunt komen met diverse sterren. De actrice heeft hier echter absoluut geen zin in.

"Ik heb wel vaker te horen gekregen: 'Wij gaan een Harry Potter-trouwerij houden!' Ik denk dan bij mezelf: 'Hoe zal hun eerste nacht samen eruit zien?' Ik kan me dat niet voorstellen... Ik vind dat sommige fans er iets te ver in doorslaan".

Dankbaar
De actrice eindigt door het volgende te zeggen: "Begrijp me niet verkeerd, ik ben wel enorm dankbaar voor de Harry Potter-franchise. Het was een geweldige en magische ervaring. Ik ben trots dat ik eraan heb mogen meewerken".



NieuwsFilm

meest populair