'I'm Just Ken' was bijna uit de 'Barbie'-film geschrapt

'I'm Just Ken' was bijna uit de 'Barbie'-film geschrapt

Volgens songwriter Mark Ronson was de studio onzeker over het nummer

Mark Ronson, mede-songwriter van het muzikale nummer 'I'm Just Ken', vertelde aan The Sunday Times dat het nummer bijna uit de Barbie-film werd verwijderd.

Volgens de songwriter was de studio onzeker over het nummer: "Bij die eerste vertoning werkte het nummer niet. Ik raakte in paniek."

Vechten
Ronson: "De studio vroeg haar (Greta Gerwig) hoeveel ze het nummer echt nodig had en ze zei: 'Met elke centimeter van mijn lichaam.' De humor kwam niet over en Greta moest voor het nummer vechten."

De songwriter vertelt ook dat hij het nummer op een authentieke manier wilde benaderen nadat Gerwig hem had gevraagd nummers voor de film te schrijven.

Witte nerts en twee zonnebrillen
"Greta's punt was dat niemand ooit zou moeten lachen om een personage. We voelen hun pijn, hoe gek dat ook klinkt over een man die witte nerts draagt ??en twee zonnebrillen. Ik heb nooit een liedje willen schrijven om goedkoop te lachen. Je wilt dat er iets onder de huid van mensen kruipt," aldus Ronson.



En gelukkig is het nummer toch nog in de film terechtgekomen. Het nummer werd een groot succes en is zelfs genomineerd voor een Oscar.

NieuwsFilm

meest populair