Eerste recensies keiharde 'Road House' met Jake Gyllenhaal: kijken of skippen?

Eerste recensies keiharde 'Road House' met Jake Gyllenhaal: kijken of skippen?

Is het een besteding van je maandelijkse zuurverdiende abonnementsgeld waard...

Eind deze maart verschijnt Road House, een remake van de 80's klassieker met Patrick Swayze, op Prime Video en zoals gewoonlijk druppelen voorafgaand de eerste 'Rotten Tomatoes'-scores binnen.

En de vraag is dan altijd (zeker bij een remake): Voegt deze überhaupt iets toe en is hij het bekijken waard of kan je, zoals wel vaker, gewoon beter het onovertroffen origineel nog eens opzetten? Het antwoord verrast.

Dikke verbetering
En misschien moet je deze versie toch maar een kans gaan geven, want op de beruchte beoordelingswebsite tikt hij voorlopig een mooie rating van 75% aan, waarmee de status fresh is. Dit is wel pas na 20 recensies.

De film lijkt zijn belofte helemaal waar te maken een respectvol eerbetoon te brengen aan het origineel en tegelijkertijd de chaos met een eigen unieke en opwindende draai te introduceren aan een nieuwe generatie.

Dezelfde verhaallijn
In de adrenaline aangedreven herinterpretatie neemt ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida Keys, maar ontdekt al snel dat dit paradijs niet is wat het lijkt.



NieuwsFilm

meest populair