Lijf John Cena steelt de show bij de Oscars en gaat viraal: "Mannelijk lichaam is geen grap"

Lijf John Cena steelt de show bij de Oscars en gaat viraal: "Mannelijk lichaam is geen grap"

John Cena verscheen halfnaakt op de Oscar-uitreiking, tot hilariteit van het publiek en presentator Jimmy Kimmel.

Gisteravond bij de Oscar-uitreiking ging John Cena gewillig uit de kleren. Met slechts sandalen aan verscheen hij op het podium - en had de lachers op zijn hand.

Presentator Jimmy Kimmel refereerde voor dat moment naar het virale Oscar-moment in 1974. Toen liep een naakte man dwars over het podium, terwijl de prijsuitreiking in volle gang was. Dat incident herbeleven leek Jimmy Kimmel wel wat, dus regelde hij John Cena.

Mannelijk lichaam
In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live twijfelde de acteur uit Argylle en The Suicide Squad echter. Half verscholen achter het decor zei hij: "Eerlijk gezegd zou jij je moeten schamen dat je zoiets smakeloos voorstelde. Het mannelijk lichaam is geen grap."

Hierop antwoordde Jimmy Kimmel droog met: "Mijn lichaam is wel een grap. Waarom niet? Je worstelt immers ook naakt." Waarop John antwoordde dat hij daarbij een sportbroekje draagt. Uiteindelijk schuifelde hij met de envelop voor zijn kruis naar de microfoon met de halve zaal in een deuk.

Award voor kostuums
Met overslaande stem kondigde hij de award voor de kostuums aan. Heel toepasselijk zei hij: "Kostuums ... ze zijn zo belangrijk. Misschien wel het meest belangrijke dat er is." Daarna hielp Jimmy toch maar uit en drapeerde een gordijn om John heen, waarna hij de winnaar kon oplezen: Poor Things.



De kostuumontwerpers van de show zorgden echter goed voor John Cena zonder dat het de kijkers thuis opviel. Hoe naakt John Cena dus in het echt was, zie je hier in dit artikel van People.

NieuwsFilm

meest populair