Ook Michael Keaton zelf begreep niets van zijn scène in 'Morbius'

Ook Michael Keaton zelf begreep niets van zijn scène in 'Morbius'

De acteur onthult dat zelfs de studio niet goed wist wat de bedoeling was.

Na de bijzonder slechte ontvangst van zowel Morbius als Madame Web is het nog maar de vraag of Sony's Spider-Man Universe blijft bestaan. Maar er was een tijd dat Sony grote plannen had voor de franchise. LET OP: spoilers voor Morbius!

Aan het einde van Morbius zagen we namelijk een scène met Michael Keaton, waarin hij zijn rol als de Vulture uit Spider-Man: Homecoming herhaalde. Het leek er toen op dat Sony plannen had om hun eigen universum bij het Marvel Cinematic Universe te voegen.

Verwarring
Dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn, wat veel verwarring zaaide onder fans. En nu blijkt dat Keaton en zelfs de studio zelf niet goed wisten waarom. Dat onthult de acteur in een aflevering van de Happy Sad Confused-podcast.

"[Ik had] geen idee. Niks. Nul," aldus Keaton. "Ik bedoel, ze zeiden 'Okay'... en toen konden ze het zelfs niet eens uitleggen." Hij geeft aan dat er wel plannen waren, maar dat het bij vaagheden bleef.

Marvel Cinematic Universe
Bekijk de scène met Vulture nog eens hieronder. Intussen is het nog onduidelijk of het personage terug zal keren in ofwel Sony's Spider-Man Universe, ofwel het Marvel Cinematic Universe: dat valt nog te bezien.



NieuwsFilm

meest populair