Emily Blunt en Ryan Gosling ruziën verder over 'Barbenheimer': "Niet veel rivaliteit zo"

Emily Blunt en Ryan Gosling ruziën verder over 'Barbenheimer': "Niet veel rivaliteit zo"

Emily Blunt en Ryan Gosling rivaliseren over hun respectieve films Oppenheimer en Barbie tijdens de Oscars.

Kom niet aan de film Oppenheimer of je komt aan Emily Blunt. Dat is één ding dat duidelijk bleek bij de afgelopen Oscars-uitreiking.

Haar felle karakter uit Edge of Tomorrow kwam omhoog toen zij met Ryan Gosling een award moest uitreiken. De kou tussen hen was duidelijk te voelen, want Oppenheimer en Barbie gingen op dezelfde dag in première bij de bioscopen. Dat zorgde voor rivaliteit bij de bioscopen en op social media, aangedikt door de pers.

IJzige sfeer
De ijzige beledigingen van de sterren gingen over en weer tot grote hilariteit van de zaal en het miljoenenpubliek. Zoals in de YouTube-video van ABC News te zien valt, was hun sketch uitstekend opgevoerd.

Zo zei Emily: "Wat een stijve begroeting." Waarop Ryan antwoordde: "Helemaal niet. Ik ben blij dat we de Barbenheimer-rivaliteit achter ons kunnen laten.["/i] Emily zei venijnig, refererend naar de vele filmprijzen van 'haar' film: [i]"Zoals het awards-seizoen verloopt was er niet zoveel rivaliteit, dus laat het gaan."

Groot succes
Waarop Ryan antwoordde, refererend naar 'zijn' bizar hoge omzet: "Ik snap wel waarom het Barbenheimer heette en niet Oppenbarbie. Jullie zitten aan het eind, omdat jullie de hele zomer stof hebben gehapt achter ons qua omzet."



Hierbij beet Emily hem toe: "Dank voor jouw 'Ken'-uitleg, 'meneer-ik-moet-mijn-buikspieren-opgetekend-krijgen-voor-een-nominatie'. Dat zie je Robert Downey toch niet doen!" Hierop greep Ryan de microfoon en riep: "Dit is waanzin, Emily. Dit moet stoppen." Hierop gingen ze over naar de uitreiking van de beste stunt.

NieuwsFilm

meest populair