Waar was Eva Mendes? Ryan Gosling vierde zijn succesvolle Oscaravond zonder haar

Waar was Eva Mendes? Ryan Gosling vierde zijn succesvolle Oscaravond zonder haar

Eva Mendes afwezig bij Oscars, terwijl Ryan Gosling schittert op podium; relatie blijft mysterieus.

Eva Mendes schitterde in afwezigheid bij de Oscar-uitreiking, terwijl haar man Ryan Gosling schitterde op het podium. Zijn door sterren overladen opvoering van 'I'm Just Ken' gaat de historie in als één van de meest glorieuze in Hollywood.

Ryan Gosling leek zijn succes alleen te vieren met zijn ouders en zus. Maar op haar Instagram probeerde Eva aan de hand van meerdere berichten de kijkers te overtuigen dat er niets aan de hand is met hun relatie. Met foto's en filmpjes van zijn kleedkamer en zijn kledingrek voor het grote evenement liet ze zien dat ze een betrokken partner is.

Niet samen te zien
Maar toch kiest het stel ervoor niet samen gezien te worden als het draait om publiek en hun carrière. De keren dat ze samen in het openbaar verschijnen, wordt Eva zichtbaar nerveus gefotografeerd, terwijl Ryan haar zo veel mogelijk probeert af te schermen van paparazzi. Ze laten in het midden of het komt door haat en nijd rond hun relatie of dat ze de druk van de pers niet aankunnen.

Zowel Eva Mendes als Ryan Gosling zijn immers erg bekend en vinden de aandacht voor hun relatie niet oké. Wel steunen ze elkaar door dik en dun, waar ze ook maar los van elkaar verschijnen. Zo kuste Ryan ook zijn Barbie-ketting met de letter 'E' aan het einde van zijn opvoering. Volgens fans is dat een bewust eerbetoon aan zijn vrouw en twee dochters.

Als gezin weer verder
In de YouTube-video van Entertainment Tonight zijn de filmpjes en video's rond de Oscar-uitreiking te zien. Eva berichtte na zijn liedje op Instagram: "Je bracht Ken helemaal naar de Oscars. Kom naar huis, want de kinderen gaan naar bed."



NieuwsFilm

meest populair